حالا که سال نو رو به هم تبریک گفتین بریم سراغ پاسخگویی به سوالات شما. از ما خواسته بودین در مورد ماژول تله متری توضیح بدیم که با اون کار کرده بودیم. ماژول ما 3DR بود و همراه با برد ARDU COPTER 2.6 تهیه اش کردیم. امروز ازش یک تست گرفتیم تا شما دوستان با نحوه کار با اون بیشتر آشنا شوید. از اینجا می‌تونید لینک فایل رو بگیرید، و یا از آپارات می‌تونید آن را دانلود کنید.

 

ماژول Ground Station آن بسیار شبیه Air Station هست، ولی مخصوصا یک آی سی FTDI داره که برای اتصال USB طراح شده. با وصل شدنش به لپ تاپ امکان انتقال اطلاعات سری USB لپ تاپ فراهم میشه. بردش هم خب قبلا گفته ام که 300 متره. برای استفاده از رابط TTL این برد، کافی است RX و TX ماژول را به پین های TX و RX فلایت کنترل و پین VCC را به خروجی 5 ولت و پین گراند GND را نیز به پین گراند یا همان خط منفی فلایت کنترل متصل نموده و سپس ماژول دیگر را به رابط USB کامپیوتر یا میکرو USB موبایل یا تبلت خود متصل کنید و سپس همانطور که قبلا از ارتباط سریالی فلایت کنترل برای ارسال و دریافت داده ها استفاده می نمودید ، از ارتباط بیسیم خود استفاده نمایید.


تیم شناور هوشمند کارون ماژول ,استفاده ,پین ,usb ,فلایت ,یک ,از ارتباط ,تله متری ,پین گراند ,لپ تاپ ,فلایت کنترلمنبع

مشک آن است که خود ببوید، نه آنکه عطار بگوید

دشواری‌های زنجیره بلوکی

بررسی کاربردهای بلاک‌‌چین در دنیای واقعی

راه اندازی برد Beagle Bon Black و تست پورت‌های آن با ماژول تله متری 433Mhz

تست ماژول تله متری 433 مگاهرتز

جشن نوروزی ای‌نهنگ

مرتب کردن ایرانی یعنی دور انداختن

مشخصات

آخرین جستجو ها

خلاصه کتاب و جزوات درسی سنگ های زینتی نمایندگی رسمی ماشین های اداری کانن دنیای طراحی گرافیک سینا Nalax7b5jf situs فروشگاه معرفی اجناس ارزان هر روز بیا فلزیاب پالسی | آموزش فلزیاب پالسی | انواع فلزیاب پالسی جدید ترین اهنگ های جانی خواننده روس قالیشویی در اصفهان | خلیج فارس